Nieuwe wedstrijdshirts / Omruiling

Vanaf volgend seizoen heeft onze club een nieuwe kledijsponsor : Bioracer wordt vervangen door Runners’ Lab.
Zij leveren mooi afgewerkte shirts van het Zweedse kwaliteitsmerk Craft.
Meteen een goede gelegenheid om het ontwerp van onze wedstrijdtenues een grondige makeover te geven, en het resultaat mag er zijn (met dank aan onze huisstylist Niko Gevaert).
Het spreekt voor zich dat we onze atleten hiervoor niet op kosten willen jagen, Iedere atleet (M/V) die volgend seizoen terug aansluit bij AZW zal zijn huidige shirt/topje gratis kunnen omruilen voor een nieuw exemplaar, met de beperking van 1 omruiling per atleet.
Dit is geen eenvoudige operatie, daarom is het belangrijk dat je de hierna volgende instructies nauwkeurig opvolgt om alles zo vlot mogelijk te laten verlopen.

Dit moet je doen om een gratis nieuw clubtruitje/topje te krijgen :
– Je komt langs om te passen; dat kan vóór elke training in Waregem of Zwevegem , vanaf 7 juni. Lukt dat niet , dan kan je met behulp van deze maattabel uitzoeken welke maat je best past.
– Zodra je de juiste maat kent bestel je je exemplaar via deze link. De deadline hiervoor is 24 augustus; wie te laat bestelt komt niet in aanmerking voor een gratis omruiling.
– Je ontvangt je nieuwe outfit voor de start van het nieuwe seizoen. Vanaf 1 november kan je enkel nog de nieuwe uitrusting gebruiken in wedstrijden.


 

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *