Aankondigingen

volg uw resultaten

laatste update 04/06/2023. Alle resultaten worden gebruikt om de eindejaarsklassementen op te maken. Klachten worden aanvaard tot eind september.  Meer lezen »

Zomerkalender voor de jeugd

zwembad_0.jpg

EERSTVOLGENDE ACTIVITEIT:
De zomerkalender voor onze jeugdatleten kan je hier vinden.  Meer lezen »

IS ER TRAINING VANAVOND ?

Laat nooit zomaar uw kinderen achter aan de parking, kom mee tot aan de piste om er zeker van te zijn dat de training wel doorgaat. Het kan zijn dat we ter plaatse een training afgelasten.

Lijst borstnummers voor nieuw seizoen.

nummer.gif

De lijst met borstnummers voor het seizoen 2022-23 kan je hier bekijken. Borstnummer kwijt ? Je kan hier een word document downloaden om zelf een nummer af te drukken.

Gedeeltelijke terugbetaling lidgeld door mutualiteit

De meeste mutualiteiten betalen een deeltje van het inschrijvingsgeld bij een sportvereniging terug. Je vindt het document op de website van je mutualiteit. Vul het zo veel mogelijk zelf in en breng mee naar training samen met een betalingsbewijs. Dit kan je alvast al invullen :
vzw azw
bekaertstraat 4B, 8550 Zwevegem
info@azw.be
periode : 1/11/22 - 31/10/23
bedrag en datum betaling
kruis aan : dit gaat over lidmaatschap sportvereniging, beoefende sport= atletiek, sportfederatie = VAL
ziezo als je al deze gegevens al zelf invult bespaar je ons alweer een hoop werk .

Inschrijven en proeftrainingen voor seizoen 2023-2024

Inschrijven voor de proeftrainingen voor seizoen 2023-2024 via deze link : https://azw.cyber-home.be/inschrijven/ (vermoedelijk vanaf half juli)

Ongeval ?

Bij een ongeval tijdens een training, wedstrijd, of op de weg naar de training moet je binnen de 8 dagen aangifte doen.  Meer lezen »