Aankondigingen

Inschrijven voor kampioenschappen

Eerstvolgende deadline : zondag 26/1/19 : bk en kvvl meerkamp, 4*200 Louvain-la neuve !
Andere deadlines : https://www.atletiek.be/admin/storage/main/dossier-winterkampioenschappe...
Inschrijven door je naam+disciplines te mailen naar info@azw.be
Ben je geselecteerd dan moet je deelnemen anders krijg je boete

Is er training ?

Geen uitzonderingen, alle trainingen gaan door

Zet nooit zomaar uw kinderen af zonder te controleren of de training wel door gaat. Trainingen kunnen ter plaatse afgelast worden om technische redenen (geen verlichting) of omwille van gevaarlijke weersomstandigheden of omdat er te weinig atleten zijn.

Borstnummers nieuw seizoen 2019-2020

startnr.jpg

De borstnummers voor het nieuw seizoen zijn bekend (enkel voor wie zich opnieuw aansloot uiteraard). Je kan de lijst hier raadplegen. De nummers zelf zullen uitgedeeld worden op training. Op de achterkant van het nummer staat welke categorie je bent.
Wie zijn nummer nog niet kreeg, of zich pas laat aansloot voor het nieuwe seizoen kan hier een Word document downloaden om zelf een nummer af te printen. Wie niet over Word beschikt kan dit pdf document downloaden en daarop zelf het nummer schrijven.

Winterkalender jeugd

winterkalender.jpg

De winterkalender voor de jeugd kan je hier raadplegen. Een aantal zaken liggen nog niet definitief vast (zoals bv het PK cross) en sommige links zijn nog niet volledig omdat een aantal clubs nog geen uurroosters gepubliceerd heeft. Het document zal aangepast worden zodra er nieuwe informatie beschikbaar komt. Het is dus raadzaam om dit document altijd online te raadplegen (niet downloaden dus).

volg uw resultaten

laatste update 19/01/19. Alle resultaten worden gebruikt om de eindejaarsklassementen op te maken. Klachten worden aanvaard tot eind september.  Meer lezen »

Parkeerproblemen bij de piste in Zwevegem/uitbreiding blauwe zone.

blauwezone_1.jpg

Parkeer NOOIT voor de poort (de hulpdiensten moeten ten allen tijde kunnen passeren of soms moet er geleverd worden)
Parkeerplaatsen zijn vrij schaars in de buurt van de piste, daarom ben je soms verplicht om je wagen te stallen in de straten in de buurt.  Meer lezen »