Aankondigingen

Borstnummers nieuw seizoen 2019-2020

startnr.jpg

De borstnummers voor het nieuw seizoen zijn bekend (enkel voor wie zich opnieuw aansloot uiteraard). Je kan de lijst hier raadplegen. De nummers zelf zullen uitgedeeld worden op training. Op de achterkant van het nummer staat welke categorie je bent.
Wie zijn nummer nog niet kreeg, of zich pas laat aansloot voor het nieuwe seizoen kan hier een Word document downloaden om zelf een nummer af te printen. Wie niet over Word beschikt kan dit pdf document downloaden en daarop zelf het nummer schrijven.

Winterkalender jeugd

winterkalender.jpg

De winterkalender voor de jeugd kan je hier raadplegen. Een aantal zaken liggen nog niet definitief vast (zoals bv het PK cross) en sommige links zijn nog niet volledig omdat een aantal clubs nog geen uurroosters gepubliceerd heeft. Het document zal aangepast worden zodra er nieuwe informatie beschikbaar komt. Het is dus raadzaam om dit document altijd online te raadplegen (niet downloaden dus).

Is er training ?

Op zondag training in de Gavers om 9u. (groep Marc Desmet)
In de kerstvakantie zal er geen training zijn op 24/12, 27/12, 31/12 voor de jeugd. Terug training op vrijdag 3/1/20.
Er zijn niet-begeleide veldlopen en indoor wedstrijden als alternatief, zie wedstrijdkalender jeugd.

Zet nooit zomaar uw kinderen af zonder te controleren of de training wel door gaat. Trainingen kunnen ter plaatse afgelast worden om technische redenen (geen verlichting) of omwille van gevaarlijke weersomstandigheden of omdat er te weinig atleten zijn.

volg uw resultaten

laatste update 24/11/19. Alle resultaten worden gebruikt om de eindejaarsklassementen op te maken. Klachten worden aanvaard tot eind september.  Meer lezen »

Parkeerproblemen bij de piste in Zwevegem/uitbreiding blauwe zone.

blauwezone_1.jpg

Parkeer NOOIT voor de poort (de hulpdiensten moeten ten allen tijde kunnen passeren of soms moet er geleverd worden)
Parkeerplaatsen zijn vrij schaars in de buurt van de piste, daarom ben je soms verplicht om je wagen te stallen in de straten in de buurt.  Meer lezen »

Minimale wedstrijdverplichting voortaan voor alle AZW atleten.

de competitieverplichting - die vroeger enkel van toepassing was voor jeugdatleten (ben - pup -min ) - werd sinds vorig seizoen uitgebreid naar de categorieën vanaf cadet. Er is ook de mogelijkheid om azw-medewerker te worden gedurende 5 wedstrijden. We zijn nog steeds op zoek naar medewerkers om kogels terug te rollen, zand te harken, speren terug te brengen, ... Dus zeer eenvoudige taken die geen voorkennis vereisen.

Start to Run najaar 2019

Start 2 Run Logo

Op donderdag 19 september start een nieuwe lessenreeks "Start to run" op de atletiekpiste in Zwevegem. Je leest er alles over in deze informatiebrochure. Inschrijven kan online via dit formulier.