Aankondigingen

Start to Run voorjaarssessie 2019.

Start 2 Run Logo

Op donderdag 28 februari gaat een nieuwe sessie Start to Run van start in Zwevegem. Alle informatie hierover vind je in dit document.
Je kan online inschrijven via deze link.

Initiatorcursus atletiek in Zwevegem – inschrijvingen zijn geopend.

_trainer patrick met laatste richtlijnen.jpg

Op 1 februari gaat in Zwevegem een cursus "Initiator Atletiek" van start.  Meer lezen »

Gebruik sporthal/kleedkamers/toiletten in Sportpunt 2

spp2.jpg

De verbouwingswerken van Sportpunt 2 (sporthal/oud zwembad) in Zwevegem zorgden bij veel gebruikers voor nogal wat onduidelijkheid. In dit document vind je een overzicht van alle praktische informatie over gebruik en toegang tot Sportpunt 2.
We dringen er bij de gebruikers ten zeerste op aan om binnen alles netjes te houden; we vragen dan ook dat iedereen zich aan de richtlijnen zou houden die samengevat zijn in dit document.

Binnen trainen voor de jeugd

Waregem :
Vanaf 20/11/2018 tot en met 28/02/2019 gaan de trainingen op dinsdag voor de benjamins door in de sporthal van de VTI te Waregem. Ingang via de Broekstraat. Mogen we vragen om je kind niet aan de poort af te zetten, maar binnen te brengen in de sporthal.
Zwevegem :
vanaf 1/11/18 tot en met 31/03/2019 gaan de trainingen van de woensdagnamiddag door in de sportzaal , ingang oud zwembad. Bij mooi weer gaat de training buiten door. Voorzie dus zowel kledij voor binnen als voor buiten.
vanaf 1/11/18 tot en met 31/03/2019 gaan de trainingen van groep 2 door in de turnzaal van het Toyeplein. Bij mooi weer gaat de training buiten door.
In elk geval wordt er steeds verzameld aan de tribune bij de piste. Kom op tijd en voorzie kledij voor binnen en buiten.

HELP IK WIL MEEDOEN AAN EEN WEDSTRIJD EN IK HEB MIJN NUMMER NOG NIET

startnr.jpg

Geen paniek ( tenminste als je reeds betaald hebt.) Er zijn nog enkele nummers niet uitgedeeld, je kan ze terugvinden in de trainersberging op het rek(zwevegem) of vragen aan Géry (Waregem).  Meer lezen »