Aankondigingen

infomomenten nieuwe atleten

Alle infomomenten voor nieuwe atleten zijn voorbij.
zeer veel informatie vind je hier : http://www.azw.be/data/documenten/azwinfofolder.pdf
Belangrijkste info :
elke atleet t.e.m. scholier moet aan minstens 5 wedstrijden deelnemen om volgend seizoen opnieuw te kunnen aansluiten
de borstnummers werden uitgedeeld. Er is 1 borstnummer per seizoen. Een dubbel aanvragen kan niet, je kan wel een nieuw nummer aanvragen en dat kost 5 euro.

Lijst borstnummers voor nieuw seizoen.

startnr2022.gif

De lijst met borstnummers voor het seizoen 2021-22 kan je hier bekijken. Borstnummer kwijt ? Je kan hier een word document downloaden om zelf een nummer af te drukken.

Inschrijven voor de Jongerencross kan vanaf nu.

jongerencross2011.jpg

Ook voor de crossen zal voorinschrijving vanaf dit seizoen noodzakelijk zijn. Dat kan vanaf nu al voor de cross in Waregem, via deze link

volg uw resultaten

laatste update 03/10/21. Alle resultaten worden gebruikt om de eindejaarsklassementen op te maken. Klachten worden aanvaard tot eind september.  Meer lezen »

IS ER TRAINING VANAVOND ?

Zet nooit zomaar uw kinderen af, kom mee tot aan de piste om er zeker van te zijn dat de training wel doorgaat. Het kan zijn dat we ter plaatse een training afgelasten.

Facebook groep

fb.jpg

Voor wie het nog niet wist : er bestaat een Facebookgroep van onze club. Zie https://www.facebook.com/groups/AtletiekZuidWest/ . Handig voor last minute informatie, of gewoon leuke nieuwtjes. De berichten zijn enkel zichtbaar voor leden van de groep. AZW atleten met een FB account kunnen op eenvoudig verzoek lid worden.

Ongeval ?

Bij een ongeval tijdens een training, wedstrijd, of op de weg naar de training moet je binnen de 8 dagen aangifte doen.  Meer lezen »