Aankondigingen

IS ER TRAINING VANAVOND ?

op vrijdagavond 3 juni zal er geen training zijn in waregem, er is een atletiekmeeting voor cad-mas

Zet nooit zomaar uw kinderen af, kom mee tot aan de piste om er zeker van te zijn dat de training wel doorgaat. Het kan zijn dat we ter plaatse een training afgelasten.

Ongeval ?

Bij een ongeval tijdens een training, wedstrijd, of op de weg naar de training moet je binnen de 8 dagen aangifte doen.  Meer lezen »

volg uw resultaten

laatste update 15/05/22. Alle resultaten worden gebruikt om de eindejaarsklassementen op te maken. Klachten worden aanvaard tot eind september.  Meer lezen »

Lijst borstnummers voor nieuw seizoen.

startnr2022.gif

De lijst met borstnummers voor het seizoen 2021-22 kan je hier bekijken. Borstnummer kwijt ? Je kan hier een word document downloaden om zelf een nummer af te drukken.

Minimale wedstrijdverplichting voortaan voor alle AZW atleten.

de competitieverplichting - die vroeger enkel van toepassing was voor jeugdatleten (pup -min ) - werd sinds vorig seizoen uitgebreid naar de categorieën vanaf cadet. Er is ook de mogelijkheid om azw-medewerker te worden gedurende 5 wedstrijden. We zijn nog steeds op zoek naar medewerkers om kogels terug te rollen, zand te harken, speren terug te brengen, ... Dus zeer eenvoudige taken die geen voorkennis vereisen.

Presentaties van infosessie voor de jeugd en 'help ik word cadet' staan online.

De presentaties van de 2 informatiesessies die onlangs gegeven werden kan je hier bekijken :
- infosessie voor de jeugd
- 'help ik word cadet'
zeer veel informatie vind je hier : http://www.azw.be/data/documenten/azwinfofolder.pdf
Belangrijkste info :
elke atleet t.e.m. scholier moet aan minstens 5 wedstrijden deelnemen om volgend seizoen opnieuw te kunnen aansluiten
de borstnummers werden uitgedeeld. Er is 1 borstnummer per seizoen. Een dubbel aanvragen kan niet, je kan wel een nieuw nummer aanvragen en dat kost 5 euro.

Facebook groep

fb.jpg

Voor wie het nog niet wist : er bestaat een Facebookgroep van onze club. Zie https://www.facebook.com/groups/AtletiekZuidWest/ . Handig voor last minute informatie, of gewoon leuke nieuwtjes. De berichten zijn enkel zichtbaar voor leden van de groep. AZW atleten met een FB account kunnen op eenvoudig verzoek lid worden.