Nieuwe sponsors.

4sponsors.png

Het bestuur is heel blij te kunnen aankondigen dat AZW zowel met bestaande als met nieuwe sponsors een verlengde of nieuwe samenwerkingsovereenkomst heeft kunnen afsluiten.
De firma Boss Paints-Colora – uw verfwinkel - verlengt voor 3 jaar zijn partnership. DL Chemicals – de specialist in o.a. silicones en voegkitten - doet hetzelfde. Beide trouwe partners verhogen bovendien hun engagement respectievelijk naar Hoofdsponsor en Topsponsor.
Met de firma Crop’s uit Wielsbeke – topproducent van diepvriesmaaltijden, groenten en fruit – verwelkomen we een nieuwe Topsponsor. Rijmaran uit Brugge – the place to be voor motorhomes en caravans – wordt onze nieuwe hoofdsponsor. Beiden worden ook voor 3 jaar partner van onze club.
Deze impuls zal AZW toelaten om in te zetten op een kwalitatieve verbetering van de werking in het algemeen en de zuiver sportieve werking in het bijzonder.
Aan onze vertrouwde én nieuwe partners alvast bedankt voor de steun !
Eén en ander zal voor gevolg hebben dat we in de loop van dit atletiekseizoen met zijn allen in een vernieuwd wedstrijdshirt zullen kunnen aantreden.
Straks kan u meer info bekomen over deze partners in de eerstvolgende AZW-Nieuwsflash of door te klikken op hun bedrijfslogo op de openingspagina van de AZW-website.