Mooi interclubrapport voor AZW.

interclubmannen.jpg

Na de laatste interclubwedstrijd is het tijd om even de balans op te maken, en die oogt dit jaar zeker positief.
Bij de jeugd (pupillen en miniemen) slaagden onze jongens er voor het eerst in om zich nog eens te plaatsen voor de finale in september, een prestatie die voor de meisjes dit jaar (heel uitzonderlijk) iets te hoog gegrepen was.
Ook onze cadetten en scholieren kunnen een goed rapport voorleggen : de meisjes handhaafden zich ondanks enkele noodgedwongen afwezigen probleemloos in de hoogste afdeling (als enige West-Vlaamse club), en de jongens behielden hun stek in 2e afdeling . Het is voorlopig nog onduidelijk in welke afdeling we volgend jaar zullen uitkomen, wanneer de jongens- en meisjescompetitie zal samengevoegd worden (zoals nu al bij de masters het geval is).
De damesploeg deed het opnieuw iets beter dan vorig jaar en mag in de nabije toekomst de ambitie hebben om terug te keren naar 1e landelijke. De herenploeg (foto) zorgde voor een heuse stunt door 3e te worden in de ere-afdeling van de VAL, dat is een evenaring van het beste interclubresultaat ooit.
Onze mastersploeg tenslote verraste aangenaam met een mooie 2e plaats en miste dus op een haar de promotie naar eerste afdeling.
Voor meer uitgebreide verslaggeving verwijzen we naar de AZW nieuwsbrief die binnenkort zal verschijnen.