Cadetten en scholieren meisjes KAMPIOEN in 3e landelijke afdeling.

214 groepsfoto (Medium).jpg

Het interclubseizoen is goed gestart : na de finaleplaats voor onze pupillen en miniemen zijn onze cadetten en scholieren meisjes kampioen geworden in 3e landelijke. Ze klopten in extremis de sterke thuisploeg Lebbeke die in de laatste aflossing helemaal de mist in ging.
Zowel bij de cadetten als bij de scholieren noteerden we 2 overwinningen. Eerstejaarscadet Liesl Luyssen zette ons team meteen al op rozen door de 300mH te winnen in een mooi PR (47”89). Geen PR voor Julie Vlieghe in het hoogspringen, maar haar 1m50 was wel goed voor de eerste plaats; 1m53 was nipt te hoog, maar zit er zeker dit seizoen nog in.
Bij de scholieren ging Sien Mahieu er op de 1500m zo stevig vandoor dat de wedstrijd al na 200m gelopen was. Aan de finish had ze 27 (!) seconden voorsprong op de 2e (5’18”58). Joceline Vanhautte bewees als polsstokspringster dat ze over een stevig stel armspieren beschikt : ze won het speerwerpen met een worp van 27m77 (PR) en werd ook nog 2e met de kogel (9m62, PR). In de andere nummers vielen we zelden uit de top-3, de overwinning is dus zeker niet gestolen : AZW was zonder meer het meest homogene team. De volledige uitslag kan je hier raadplegen, de fotoreportage vind je hier.